scout woordenScouting Paulus heeft sinds 2001 aan de Kokkestraat een mooie Blokhut als clubhuis.

Ons actieve adres is:

Vereniging Scouting Paulus
Kokkestraat 8b  Etten-Leur
076-5013034 (alleen op vrijdagavond en zaterdag)

Routebeschrijving:

Als je vanaf het centrum komt, ga je in de richting van de molen in de Bisschopsmolenstraat.
Voorbij de molen ga je rechtsaf de Zundertseweg in. Je gaat de 3e straat linksaf; dit is de Kokkestraat. (richting fietsbrug over A 58)
In deze (doodlopende) straat staat een groot grijs-blauw gebouw met een grasveld en een parkeerplaats. Dit is onze Blokhut.

Privacy verklaring:

"Als Scoutingorganisatie verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem Scouts Online. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven op www.scouting.nl/privacy."